Kajak
 
Vlak voor elke zomervakantie heeft de kajakvereniging een kleine competitie + afsluitende BBQ.
 
Het idee is dat iedereen twee rondjes om het eiland hier kajakt (samen ongeveer 4.8 km) en diegene die het kleinste verschil heeft tussen zijn twee rondetijden wint.
 
Ik vind dat een hele mooie manier om het te doen, omdat dan iedereen ongeacht ervaring even veel kans heeft om te winnen.
 
En dit jaar, voor de 2e keer op rij werd ik 2e, en voor de 2e keer verloor ik met 2 seconden verschil!
 
Natuurlijk is het erg veel geluk, want je mag geen klok of zo mee nemen. Vorig jaar had ik 3 seconden verschil in mijn rondes (ongelofelijk weinig trouwens!) terwijl de winnaar slechts één seconde verschil had. Dit jaar had ik 10 seconden, en de winnaar 8. Daarna ge-bbq-ed en buiten nog een tijd zitten kletsen (de kajakclub ligt richting westen dus erg lang zon en licht).
 
Was trouwens wel een beetje raar dat ik ging kajakken, want tegelijkertijd was in de stad een soort “opwarmingsconcert” voor het Rockfest dat morgen begint. Marit Larsen (hier bekend van “Under The Surface” en “Don’t Save Me” (iTunes links)) had een gratis concert midden in de stad terwijl alle winkels open waren tot middernacht. Maar ja, de komende twee dagen ga ik toch al naar concerten, dus de keuze was eigenlijk niet zo moeilijk....
 
 
Competitie
Donderdag, 14 juni 2007