Rustig aan
 
Ik was niet zo laat thuis gisteren, maar toch lang geslapen. Daarna richting de autohandelaar gewandeld om daar mijn goedgekeurde auto op te halen.
 
Boodschappen gedaan in het winkelcentrum buiten de stad, en daarna een beetje video gekeken en buiten op het terras in de zon zitten lezen.
 
Ik ben nu bezig om verschillende boeken waar ik ten halve mee was uit te lezen. Vandaag Robert Wilson’s “Instrument of Darkness” eindelijk uitgelezen. Over het algemeen vind ik zijn boeken heel mooi, maar met deze had ik een beetje moeite.
 
Misschien was dat omdat ik het boek verspreid over vele maanden gelezen heb in stukjes en beetjes. Of misschien las ik het juist daarom in stukjes en beetjes? In elk geval was het volgens mij misschien best wel een aardig boek, maar niet zijn beste.
 
 
Zaterdag
Zaterdag, 9 juni 2007